Over Always Result

Uw website een Succes

 

WORDPRESS

Websites op basis van WordPress. Gratis, snel en voor iedereen snel te leren! En: toonbaar op elk willekeurig apparaat! Van smartphone tot tablet en desktop.

SUPPORT

We blijven betrokken en voorzien u van gevraagd (en ongevraagd) advies. Helder, eerlijk en nuchter.

GEEN JAARLIJKSE KOSTEN

Een domeinnaam en hosting, meer niet. Wij hanteren geen jaarlijkse onderhoudscontracten. Natuurlijk staan we wel voor u klaar als u hulp nodig heeft bij het onderhoud.

Hoe wij werken

Onze 4 stappen:

Inventarisatie
We verdiepen ons in de wensen  van de opdrachtgever om de behoeften van de eindgebruiker inzichtelijk te maken.

Realisatie
Met een helder doel voor ogen starten we het creatieve proces en werken we ideeën uit naar een concreet ontwerp.

Optimalisatie
We toetsen of het design voldoet aan de verwachtingen. Waar nodig passen we het ontwerp aan om tot het beste resultaat te komen.

Oplevering
Definitieve oplevering, waarna we u natuurlijk altijd zullen ondersteunen in het beheer van uw website

Waar onze diensten uit bestaan!

We doen het met veel plezier!

Website bouw

Een professionele website laten maken door Always Result? Snel online, goed gevonden worden in Google en uiteraard deze website compleet zelf beheren en bijhouden? Dit alles is mogelijk met een WordPress website van Always Result. De productie en vormgeving van de nieuw te laten maken website wordt volledig door ons verzorgd.

Huisstijl

Een huisstijl ontwerp is onderdeel van uw bedrijfsimago. We benadrukken met klem dat het meer is dan het uitsmeren van uw logo over bijvoorbeeld briefpapier en visitekaartjes. Uw huisstijl is uw grafische imago. Het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp bestaat uit meerdere factoren, met een logo ontwerp alleen bent u er niet. In uw bedrijfsimago spelen ook positionering, lettertype, papiersoort, papierdikte, afwerking en meer een rol.

Onderhoud & Hosting

Waarom uw hosting & beheer bij Always Result?

Bij ons betaalt u alleen voor de domeinnaam en de hosting. Wij werken niet met dure onderhoudscontracten. Het beheer van uw website kunt u makkelijk zelf! Geen tijd voor? Dan doen wij het graag voor u! wij werken dan op basis van na calculatie.

Social Media

Het koppelen van een website aan social media heeft verschillende voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel: je bent zichtbaarder, zowel voor de vaste bezoekers als voor potentiële nieuwe bezoekers.

Platform ikzoekeenvakman.nl

Ikzoekeenvakman.nl is een onderdeel van Always Result. Via het platform vindt u makkelijk en snel een vakman bij u in de buurt. Kent u Zzp’ers, vakmannen? Wijs ze dan snel op het platform ikzoekeenvakman.nl

Nieuwe ideeën

Voor ons is het een uitdaging om nieuwe ideeën uit te denken. Ikzoekeenvakman.nl is daar een voorbeeld van.

Het Team

Always Result
X