Hosting & Onderhoud

Hosting en Onderhoud

Waarom uw hosting & beheer bij Always Result?

Bij ons betaalt u alleen voor de domeinnaam en de hosting. Wij werken niet met dure onderhoudscontracten. Het beheer van uw website kunt u makkelijk zelf!

Heeft u hier geen tijd voor? Dan doen wij het graag voor u! Dan betaalt u gewoon het uurloon.

Ook de e-mail kunnen wij voor u regelen en instellen.

De voordelen!

Stabiliteit

Gecontroleerde updates van WordPress, plugins en themes. Backups van je website op een veilige locatie. Maar ook dagelijks backups voor het geval dat er iets fout gaat.

Snelheid

Razendsnelle WordPress hosting met onbeperkt dataverkeer.

Veiligheid

Ook de veiligheid van uw website en e-mail wordt bij ons gegarandeerd met behulp van onder andere  SSL certificaten.

Beheer en Onderhoud

Wilt u ook gebruik maken van hosting en beheer van uw website door Always Result? Wij regelen de verhuizing van uw website naar onze server. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.

Het belang van goede hosting

Webhosting vormt de motor van uw website of webapplicatie. Het een kan niet zonder het ander. Professionele webhosting wordt helaas vaak onderschat. Uw website zal niet op elke server juist functioneren en de kleinste verschillen in configuratie, software of hardware kunnen ervoor zorgen dat uw website anders reageert dan bedoeld is. Always Result zorgt voor een stabiele hosting van uw website!

Onderzoek toont aan dat de snelheid van een website belangrijk is voor uw bezoekers. Duurt het laden van uw website te lang, dan kunt u potentiële klanten mislopen. Ook Google hecht veel waarde aan snelle websites en dit heeft zelfs invloed op uw zoekpositie. De servers van Always Result garanderen een snelle website.

Bekijk ons portfolio

Uw website door ons laten onderhouden & hosten?

Recensies

X