Paul Mourik interieurmakers

Paul Mourik Interieurmakers is een dynamisch bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het leveren en maken van eiken vloeren en meubelen en het aftimmeren van uw interieur. Na een breed scala aan ervaringen in de interieurwereld te hebben opgedaan, richten wij ons voornamelijk op de ’houtbewerking in het interieur’.

Wij leveren zowel massief- als dual parketvloeren in vele soorten en dessins. Ook het leggen van uw vloer is volledig bij ons in eigen beheer. Naast de houten vloeren leveren en installeren wij ook andere type vloeren als PVC en laminaat.
Om het echt af te maken, maken wij in onze eigen meubelmakerij o.a. tafels, kasten en bedden voor u op maat. Hierdoor kunnen wij de stijl, vorm en kleuren goed afstemmen op uw vloer en de rest van uw interieur, en krijgt uw echte eyecatchers in huis vanwege een sterk staaltje Hollands vakwerk.

Bij een vloer leggen in uw kamer houdt het niet op. Deze moet afgewerkt worden met een plint, neutjes, lijstwerk om de deuren en andere objecten.
Of een inbouwkast is wel erg praktisch in een bepaald nisje. Hier komen we bij een stukje aftimmeren van uw interieur, wat voortborduurt vanuit uw vloer. Wij kunnen dit volledig voor uw verzorgen zodat u niet verschillende bedrijven nodig hebt om uw interieur te realiseren.

Kortom, als de ruwbouw achter de rug is, dan zijn wij specialist. We zorgen dat uw woning of bedrijfspand van de casco-bouw of verbouwing verandert in een net en sfeervol geheel met een hoge afwerking standaard.

Onze stalen collecties zijn op de nieuwste trends gebaseerd en aan de oude vertrouwde ‘klassiekers’ ontbreekt het bij ons ook niet. Onze kracht is dat wij bij onze vloeren bijvoorbeeld een mooie passende tafel kunnen maken, sfeervol omkaderd met een mooi karpet. Een compleet en afgestemd plaatje, gemaakt onder een dak.

We nodigen u uit om deze website door te nemen en kijk zeker eens bij ‘recente projecten’ of in de webshop om te zien wat wij voor onze klanten betekenen.

  • Website: https://paulmourik.nl
  • Keywords: Traprenovatie, woningstoffering, parketvloer schuren, parket, meubelmakerij, interieurbetimmeringen
  • Categories: Hosting & Onderhoud, Website bouw
X