Veenendaal Beveiligingstechniek

Veenendaal Beveiligingstechniek inbraaksysteem, camerabeveiliging, brandmeldinstallaties, toegangscontrole, Service & Onderhoud

Voor Veenendaal Beveiligingstechniek hebben wij het totaalconcept verzorgd.

Hosting & Onderhoud, Huisstijl, Social Media, Website bouw

Veenendaal Beveiligingstechniek Elst (UT)

Ongewenste bezoekers, inbraken, u moet er niet aan denken. Met professionele camerabewaking heeft u altijd zicht (realtime en achteraf) op uw terrein én schrikt u ongewenste bezoekers af. Veenendaal Beveiligingstechniek heeft bij talloze klanten succesvol camerabewaking geplaatst. Wanneer optimaliseert u uw beveiliging?

Brandveiligheid van gebouwen; iedereen heeft ermee te maken. Of u nu architect bent, eigenaar, aannemer, huurder of enkel bezoeker. Wanneer er brand uitbreekt, is het noodzaak dat iedereen die zich in het gebouw bevindt zo snel mogelijk in veiligheid kan worden gebracht. En dat niet alleen – u wilt ook uw waardevolle bezittingen beschermen.

Inbraak geeft niet alleen schade of verlies van kostbaarheden, het tast ook uw gevoel van veiligheid aan. Een alarmsysteem van Veenendaal Beveiligingstechniek detecteert ongewenst bezoek en slaat letterlijk alarm. Niet alleen als mensen een terrein betreden, maar ook als er een raam of deur ongeoorloofd geopend wordt.

In plaats van het gebruik van een slot en sleutels, wordt uw pand elektronisch beveiligd d.m.v. een toegangscontrolesysteem. Een toegangscontrolesysteem kan worden ingericht met: Elektronische sleutels (vingerafdrukken, ‘druppel’, toegangscodes of pasjes); Kaartlezers; Softwarematige sleutels.

Naast de verkoop van diverse beveiligingsinstallaties zetten wij onze kennis ook in om de beveiligingsinstallaties te voorzien van het benodigde onderhoud. Onze deskundigen zijn gespecialiseerd in het onderhoud en beheer van de systemen. Met het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud voorkomt u storingen en ongewenste meldingen.

Beveiligingssystemen worden meestal aangesloten op een meldkamer. Wordt er ingebroken of breekt er brand uit in uw pand? Dan worden de hulpdiensten direct ingeschakeld. Dit verhoogt de kans op een goede afloop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij leggen deze graag aan u uit.

  • Categories: Hosting & Onderhoud, Huisstijl, Social Media, Website bouw
X